torsdag, november 29, 2007

Silvia vårt naziättade plastikkirurgiska missfoster/Drottning

I tidskriften "Svensk Damtidning" som nu för 5:e året i rad vunnit titeln "den Grävande Journalisten" Kan man i en artikel om vår kära Silvia dels se och läsa hur denna nu snart 65-åriga kvinna ser ut efter en hälsosam o behövling vila i sydamerika.

Ja sannerligen är hon förtjänt av denna vila.
Jag kan bara ana vilka otroliga påfrestningar hon får stå ut med i sin vardag. Språklektioner varje dag i drygt 30 år (snart pratar hon lika bra svenska som en flykting från Irak efter 5 månader i en flyktingförläggning).
Intellektuellt utmattande och krävande debatter med sin IQ-anorektiska familj.

Att leende ta emot olika delegationer måste dock i sanningens namn vara den största utmaningen av alla . Efter otaliga kirurgiska ingrepp och lyft så måste varje ansiktsrörelse vara som ett styrketräningspass.

Snart är Silvia lika naturlig till sitt yttre som hon är begåvad.

Nu undrar jag bara lite avslutningsvis-vem betalar för Silvias "kosmetiska ingrepp"-kan det vara skattebetalarna? Nää så oetiskt kan det väl ändå inte vara!?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ah, hjälp, jag får andnöd av förskräckelse. Självklart har vi väl alla reflekterat över Drottningens "återhämtande" semester. Självklart har vi tänkt tanken på apanage/representationskonto. Men detta! Detta kan inte kallas för annat än blasfemi. Korstecknet!

/lassa.blogg.se

Ante Huga sa...

Du har alldeles rätt. Blasfemi är just det passande ordet.Korstecknet sitter också jättefint, som alltid i humoristiska sammanhang-Tack för din kommentar