torsdag, januari 12, 2006

"Mina pungkulor är avtändande"

I aftonbladet kunde man igår läsa hur en man i en frågespalt dels bekymrade sig om sina avtändande pungkulor och så undrade han om man kunde göra något åt problemet?!

dels blir jag lite nyfiken på hur pungkulor kan vara avtändande, jag menar kan han se dom,har han operativt tagit ut sina kulor och studerat dom i mikroskop och sen funnit dom oattraktiva.

Finns det plastikkirurgi för pungkulor-snacka om extrem makeover.

men allvarligt talat det som är både märkligt och för en medelåders gubbe som mig helt sjukt är den totala exponeringen av sitt privatliv folk är villiga till.

Nu har en ny såpa där folk öppet fläker ut sitt sexliv i TV startat.

Vakna för fan. Vad ni gör i sängen, är helt upp till er men håll det för er själva.

Lika ointressant som det är att se andras förlossningar på video är det att få ta del av svenssons problem med böjda snoppar, fula blygdläppar eller avtändande pungkulor.

Att mediakåtheten har nåt astronomiskt osmakliga propotioner är uppenbart men några gränser vore ju bra i alla fall,eller?

jag bara var tvungen att göra ett tillägg. I dagens expressen står det om någon Jonah Falcon som beskriver sina bekymmer med att ha en 34 cm lång snopp, dessutom listas olika kändisars snopp-mått. Är snopp-måttet numera en lika omistlig och självklar allmän information som ögonfärg? Kommer framtidens pass även innehålla denna vitala info.
Jaja expressen bara ytterliggare bekräftar det jag skrev tidigare-tragiskt

MGH
Ante Huga

tisdag, januari 10, 2006

Hur J---a dum får man bli

Allvarligt talat, om en 5-årig flicka skulle bli lurad av någon som sa att han var prins-det köper jag. att tonårs-tjejer blir lurade av det-hur jävla dum får man bli. Att gå på date med någon som man enbart har chattat med-hur jävla dum får man bli. Att lura barn-hur jävla äcklig får man bli.

MGH
Ante Huga

Hur j---a sjuk är du?!

Vi bor i ett land som i jämförelse med många andra har mycket ren luft och gott om rent vatten.
Vår barnadödlighet är mycket låg. Sjukvården är, trots allt tillgänglig för de allra flesta. Bristsjukdomar är i stort sett okända i Sverige. Vår medellivslängd är bland världens högsta.

Vår sammanlagda arbetstid är definitivt inte högre än de flesta andra länders. Allt är med andra ord bäddad för att det svenska folket skall vara friskt, men icke!

Vi är sjuka som fan. Inte nog med att vi är förtidspensionerade och långtidssjukskrivna mer än de flesta. Vi har och är världsledande inom ämnet "diffusa nya åkommor". oral galvanism, utbrändhet, whip-lash, elallergi m.m. Jag säger inte att ingen kan ha dessa sjukdomar. Jag säger bara att det är märkligt att vi faktiskt är världsledande . Ett exempel: Svensken har och har under lång tid haft troligen en tandstatus som knappt någon annan befolkning. Vi har med andra ord haft betydligt färre fyllningar i våra munnar än de flesta andra. Likt förbannat har vi haft överlägset flest galvanister i världen( ev. kan norrmännen konkurrera.)

Vi är för att summera detta; friskast men sjukast.
Ack det är synd om svenskarna som av naturen skapats så klena och skröppliga.