torsdag, januari 17, 2008

Carola & Våldtäkt & Gud.

Oavsett vad man nu tror eller inte tror gällande rättegången mot Beltran. Ett par saker är dock helt jävla säkra. OM nu Maria L. Och Carola var så säkra på att en våldtäkt hade ägt rum. Hur fan kan dom då mer eller mindre hålla käft i 9 år??.
Ja förlåt, Carola den välsjungande men huvud-vakum försedda guds-fanatiken "bad" för flickan-så fint.
Om dom nu har rätt (vilket jag inte kan veta ,men starkt betvivlar) så är det moraliskt fullständigt skandalöst att dom ej har gjort en polissak tidigare av ett så avskyvärt brott som en våldtäkt är. Dom säger att det var för att "skydda" flickan. Nu hävdar dom att flickit "lidit" under alla dessa år-fint skyddad!.

Om nu Carola var så säker -hur fan kunde hon sjunga med T.Beltran obekymrat kväll efter kväll. Hur kommer det sig att hon inte ens tyckte det var värt att nämna något för sin dåvarande man om detta?

Det är nästan så att man borde häkta "alla" dom som "visste" för att dom har skyddad en "brottsling".

Nä, jag tror tyvärr att detta är en riktig jävla rättsskandal.

Det tragiska är att Beltran på sätt o vis redan är dömd,oskyldig eller ej.

Har Carola & co. rätt så är Tito B. ett kriminellt kräk OCH dom själva är totalt ryggradslösa.

Har dom fel(vilket jag som sagt tror) så är dom kräk och totalt ryggradslösa.

MGH

5 kommentarer:

Erik sa...

Jag tycker att Beltran är ett kräk oavsett om han blir fälld eller inte. Hans egen berättelse om vad som hände på hotellrummet och alla som intygat att den här tjejen verkade yngre än sin verkliga ålder och både godtrogen och oerfaren, visar på dåligt ansvar och låg moral. Beltran borde inte ens föreslagit denna massage. Än mindre genomfört den. Han beskriver själv mer ett förspel än en behandling. Men jag tycker precis som ovan att fallet är en präktig rättsskandal. Under hösten har vi alla fått lära oss en hel del om vad som krävs för att först åtala och sedan fälla någon för våldtäkt. Många kvinnor blir inte trodda för att anmälan kommer in knappt ett dygn efter tidpunkten för påstådd våldtäkt. Ett mål som bara bygger på vad någon annan sagt. Vad är det för bevis? Ett vittnesmål av en x-svärmor i känd konflikt med den åtalade? Stödbevisning i form av trosor som inte finns sparade. Vittnen som ombeds ställa upp av någon slags privatspanare. När blev sådana en del av vårt rättssystem? Om Beltran fälls är det bästa man kan hoppas på en viktig disskution om samtycke. Om han frias må vi aldrig mer få se ett så uselt underbyggt åtal.

Antehuga sa...

tack för din kommentar.Vettig och underbyggd

Anonym sa...

Är Betran ett kräk, så är Vi nog 82% av världens män också kräk.
Om en kvinna i mogen ålder, kommer in på mitt rum och vill ha massage,
mitt i natten.
Klär av sig självmant, och lägger sig må min säng. Vill ha smicker, kyssar och smek.
Är Vi då alla män kräk? Är Vi inte dé??? Eller vad är Vi ?

Erik sa...

Men det beror på vilken tjej det är. Och Tito visste tillräckigt om den här tjejen för att tänka efter en gång till och sedan backa från det. Jag förutsätter att alla män gör en bedömning av kvinnan i fråga först. Det är att ta personligt ansvar. Sex kräver ansvar.

Antehuga sa...

Som sagt T.Beltran moral kan säkert diskuteras. han har också öppet erkänt att trohet tidigare inte var hans bäste ämne. Jag blir dock mer moraliskt upprörd över de "rättskaffens" människor som ägnar sig åt någon slags häxjakt, utan att själva på något enda sätt ha tagit ens det mest basala ansvaret.för det dom påstår hände.