fredag, februari 10, 2006

Världens bästa regering!?

Mycket få demokratiska länder har haft en sådan politisk stabilitet som Sverige. De sista 60 åren har ett parti, SAP totalt dominerat.I fotbollstermer så kan man säga att vi i stort sett bara haft ett parti i allsvenskan,resten har lallat runt i småserierna.
Så här långt är det kristallklart.
Slutsatserna däremot kan diskuteras.

Antingen är SAP världens bästa parti, eller så är oppositionen världens sämsta.

Oavsett vilket så borde SAP vara nöjda och oppositionen missnöjda.Och är man missnöjd så bör man göra radikala förändringar. att göra politiska självmål under ett valår som Mauds senaste utspel( ungdomsjobben) är fullständigt idiotiskt,oavsett om förslaget i sak är bra elller ej.

Man tycker ju att de borgerliga borde ha lärt sig att det viktigaste med ett val,är att vinna det.

Cyniskt uttryckt så är beska "sanningar" först och främst beska och bör därför inte bjudas till gäster man vil ha till middag

MGH
Ante Huga

onsdag, februari 08, 2006

det finns inga norrlänningar

Som alltid när det kommer x mängd snö i storstadsregionen så blir det mer eller mindre kaos i trafiken. Det kan man ju i och för sig ha åsikter om...

Det som garanterat händer att nån raljerande glesbygdsbo från Kirunas utkanter kommenterar händelserna med" Här upp i norr har vi metervis med snö, men int blir det trafikkaos för de"

Tacka fan för det, det finns ju knappt några bilar eller människor för den delen i norra sverige.

av jordens dryga 6 miljarder mäniskor så bor det bara en handfull på breddgrader som motsvarar Kirunas. Rent statistiskt så faller dessa polar-invånare helt bort, de är så försvinnande få.

Egentligen så finns inte norrlänningar,så det så!

måndag, februari 06, 2006

Otroligt!!

Jag brukar aldrig vinna vare sig på lotto eller Liseberg eller nåt sånt men nu!!!

jag vann högsta vinsten på FIFA´s lotteri. 3 biljeter till VM-finalen-helt jävla otroligt!!

jag inser att denna post är totalt ointressant för alla ev. läsare,men det skiter jag i-Jag är så otroligt glad!!!!!!!!!!!

VM.--FINAL 9/7 YEEES