tisdag, januari 03, 2006

Carl-Philip o dom andra

"carl-philip blir visad som en 4-åring" stod det på en löpsedel. Ja det är verkligen skandalöst. De flesta 4-åringar är ju troligen oerhört mycket mer begåvade än C-P. dessutom kommer de flesta av dom säkerligen bidra med betydligt mer än unge herr prinsen.

Att vi har monarki är redan det en jävla skandal, visst det är trevligt med traditioner men både häxbränning och det feodala samhället är ju andra "traditioner" som vi numera klarar oss utan.

Nää, avskaffa monarkin.

Men för att återgå till kungafamiljen. Att knugen( hans ev.dyslexi används bara för att dölja att han verkligen är dum i huvet) och hans totalt begåvningsbefriade fru( vars språkbegåvning ligger på samma nivå som en guldhamsters) skulle få barn som på ett nämvärt sätt skulle avvika från sina föräldrars intelligensnivå var inte att vänta. (Silvia för dina barns skull borde du ha varit otrogen)

Det verkligt störande är att dom inte överhuvudtaget inte ägnar sig åt nåt vettigt. victoria har i alla fall en hel del s.k. officiella uppdrag men dom andra 2.
Jag är är säker på att om dom skullle få 2-3 års utbildning så skulle dom klara av ett enklare arbete inom Samhall ( jag kanske är föör optimistisk)

man kan invända att det finns gott om rika brats som inte gör nåt vettigt. men kungafamiljen lever på dagens och gårdagens skattebetalare,det är skillnaden.
MGH
Ante Huga