fredag, november 25, 2005

den jävla socialdemokratin

Eftersom SAP i stort sett haft makten de sista 50 åren (och mer än det) så undrar jag vad följande fakta beror på.
svenska kronan har minskat i värde mot i stort sett samtliga valutor sen 1980: pundet, eu/oecd ländernas valutor, $-Varför?

Lönenivåerna har minskat under samma tid mot motsvarande länder-Varför?

Arbetslösheten eller rättare sagt de tal som anger antal utanför den "vanliga" arbetsmarknaden dvs. de som inte har en vanlig anställning har också ökat-Varför

Köerna till sjukvård och tillgänglighet för patienter att få träffa en läkare snabbt -även här är resultatet nedslående ( tredjen sämst i oecd-länderna)-Varför

Dom som utvandrar från landet är de med hög utbildning och/eller mycket pengar-leder till dränering av spetskompetens och skatteunderlag-Varför

Men vi har i alla fall en jävla hög total skattesats

Med gnälliga hälsningar
Ante Huga

torsdag, november 24, 2005

Frivilliga Bimbos?

Varför är jag ,en medelålders borgerlig gubbe mer feminist än tonårsflickor i allmänhet är?
Det är fan i mig inte klokt.

Visst dom snackar en massa skit och blir väldigt upprörda om nån skulle säga att han var emot feminism. Men i verklighen uppför dom sig som doku-såpa bimbos.
Allt från att raka bort allt hår i stort sett överallt förutom på huvudet, sminka sig som dårar ,klä sig sexigt( inbilla mig inte att stringtrosor används för att dom är så fantastiskt bekväma-en tandtråd i röven kan ju knappast vara det) och så vidare.

Skönhetsoperationer, tandblekningar och annan meningslös skit ej att förglömma.

Jag vet att även killar håller på så där-tyvärr finns det en skillnad, tjejer måste vara mer medvetna än killar. Det är ju dom som främst drabbas av Bimbo-kulturen.

Jag är definitivt ingen anhängare av puckona i FI och deras Taliban-feminism. Men allvarligt talat tjejer, skärp er!! ( JA jag vet att det inte bara är ni som måste skärpa er-men det ligger ,eller borde ligga er varmast om hjärtat)

Med Gnälliga Hälsningar
Ante Huga