torsdag, november 22, 2007

Skadeglädjen ÄR ibland den sanna glädjen!

Igår var det en magisk kväll. En kväll som man egentligen bara drömmer om. En kväll där gap-flabb,leenden och äkta glädje tävlade om utrymmet i mitt sinne.

Norge OCH England missar EM.
I och för sig så är det inget märkligt med det. Bägge nationerna spelar inte bättre fotboll än dom ännu en gång presterat. Det märkliga och ffa. så roliga är att dom själva inte inser sin begränsade kunskap.
I Norges fall så är det en allmän nationell hybris och chauvinism som är så störande . Detta vackra land med så vackra kvinnor har tack vare/p.g.a. sin rikedom(ja, jag är avundsjuk!) kunnat isolera sig mer o mer i sin självgoda bubbla. Ett land med mat som smakar lika uselt som den är dyr. Ett land som nästan skryter med sinenfaldiga isolering från omvärlden. Ett land som nu missar EM-GÖTT.

England denna "världens bästa fotbolssnation" som fortfarande tror att VM-66 var igår.Detta land som gång på gång blir snuvade på framgångar av tekniskt och taktiskt vida överlägsna motståndare. Detta land med europas trashigaste "white trash" och mat som ev. en norrman skulle kunna tvinga i sig. Detta land med blekfeta,förfrysna ben tillhörande kvinnor med tragiskt yttre i minimala kjolar. Detta land missar också EM-Gött!!!!!!!!

Inga kommentarer: