torsdag, september 13, 2007

Unga horor och gamla torskar.

Läste i den så allmänbildande publikationen Svensk Damtidning att Aje Philipsson som nyss fyllt 65 skall få sitt 8:e barn. Detta med sin 28 åriga och mycket vackra fru.(nej han har naturligtvis inte 8 barn med henne,de flesta av hans barn har han med en as-gammal hagga som är i hans egen ålder)

Jag skall inte ens kommentera det patetiska och tragiska i att en 65-åring skall ha barn,ungen får ingen pappa,han får en farfar-fy fan!.

Visst är det otroligt märkligt att gamla gubbar som gifter sig med unga, vackra kvinnor av en slump ofta råkar vara rika?!

Självfallet så är A.Philipssons fru ett undantag. Hade Aje varit förtidspensionerad snickare så hade hon ÄLSKAT honom lika mycket-givet. Vem kan tvivla.

Men om vi nu leker med den otrooooliga tanken att en del av de unga vackra kvinnorna som gifter sig med de gamla men rika gubbarna gör det just för att de är rika, ja då är dom väl horor och gubbarna är väl då torskar.

Problemet är ju att i sverige så är det olagligt att köpa sexuella tjänster. Bör man häkta Aje P. och hans gelikar? En utredning skulle ju i alla fall inte skada.

MGH