onsdag, november 22, 2006

Usama och Palme

Mitt förra inlägg som 1000- tals och åter 1000 -tals människor har engagerat sig i föranleder mig att vidarutveckla de vetenskapliga rönen som har framkommit i "Palme-historien".
Allt började under Palmes år i USA. Palme som redan då var en dandy med ett bedårande yttre och spirituell som få väckte naturligtvis både beundran och nyfikenhet. En av de som blev mest fascinerade av honom var en ung Saudisk yngling,ja ni vet vem, Usama Bin Ladin.
Under en kort men intensiv tid var deras umgänge både flitigt och löddrande.

Men Palme åkte hem till det som ödet hade utvalt honom till.

Åren gick. Ingvar Carlsson hade likt många andra i Palmes närhet lagt märke den karisma och virilitet som Palme utstrålade. Ingvar blev nästan besatt av Palme. Lisbeth, Palmes flärdfulla och undersköna hustru började samtidigt bli lite trött på sin mans alla eskapader och förehavanden. Den unge,bildsköne och enligt rykten så välutrustade Ingvar väckte hennes intresse.

Dramat var nu igång.

Ingvar slets mellan sin lojalitet och beundran för Palme och den djuriskt magnetiska dragningskraften som Lisbeth besatt. Samtidigt långt bort hade lille Usama bestämt sig att ta upp kontakten med den man som aldrig lämnade hans tankar,Palme.

Ingvar som fortfarande var vankelmodig stämde träff med Palme uppe i Kaknästornet. Det blev som det senare visade sig ett ödesdigert bastu-hett möte.
Usama som blygt hade följt Palme i spåren osäker på om han skulle våga ge sig till känna blev vittne till de olika formerna av penetration som utspelades där uppe högt ovan jord. Denna händelse fick Usamas att känna en stark, nästan manisk vämjelse och avsky för höga byggnader. Vad det ledde till, Ja det väl alla.

Åter till Palme .Han insåg att situationen höll på att glida honom ur händerna.
Han förstod att det ej fanns en enkel lösning utan han började att planera de händelser som sedan följde och ledde till hans försvinnande. Om Lisbeth och Ingvar var invigda eller bara blev brickor i spelet, det skall jag utreda en annan gång.

MGH

tisdag, november 21, 2006

Tveksamt om Palme dyker upp

Trots många års intensiv spaning och trots det senaste fyndet så misstänker jag att den nu drygt 20 åriga gåtan aldrig får sitt definitiva svar.
Tyvärr är det nog så Att Palme är försvunnen och kommer aldrig tillbaka till svensk politik. Han kanske lever lyckligt i en mellansvensk stad, kanske är han i ett varmt land och lever obekymrat utan stress och jäkt.

Det unnar jag honom i så fall. Jag vill inte som vissa domedagsprofeter förutsätta att bara för att han är försvunnen så är han död. Nä det är han nog för listig för.
Att han ville så detta frö det förstår jag. En såpass känd person har nog svårt att få vara i fred för massmedia o andra om han inte arrangerar en "kupp" av något slag.

Nä som sagt. Hoppet är det sista som överger en men gåtan förblir nog olöst

MGH

Är facket fullt av idioter!?

Den nya regeringen håller på att införa just de regler som dom helt öppet innan valet deklarerade att dom skulle göra. Dom fick svenska folkets mandat att göra det. Nu hörs upprörda toner från oppositionen, allsköns puckade människor och ffa från fackligt håll. Vissa vill ha politisk strejk,snacka om brist på respekt för demokrati.

Fakta är att sverige är en av de länder där miljö och arbetsmiljö anses vara bäst.
Svensken lever nästan längst i världen. Svensken har lagstadgad semester som är bland de längre i världen. Svensken har relativt sett en av världens billigaste sjukvård(jag tänker nu inte på skattefinansieringen).
MEN svensken tillhör de sjukaste i världen.

Det finns en hel del arbetsplatser där man har problem med att rekrytera arbetskraft. problemet med detta anses av många bedömmare växa.
Vi har samtidigt ett mycket stort antal människor som är utanför den vanliga arbetsmarknaden .

Hur jävla svårt är det att se vissa uppenbara sammanhang. Det lönar sig inte tillräckligt mycket att jobba, inte vitt i alla fall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eller är svensken rent biologiskt klenare än andra,tveksamt.
det kanske är dags att inse sanningen. Vi har blivit/lärt oss/tvingats av systemet att bli fuskande kverulanter. Förhoppningsvis blir det ändring på det

MGH