måndag, december 18, 2006

Palme-historien om sex, våld och mera sex fortsätter

Som sagt mörka moln börja synas på både Lisbeths erotiskt doftande himmel och på Ingvars slutmuskel(bildligt talat naturligtvis).

OBS! För er som mot all förmodan ännu ej läst de föregående, sensationella avslöjanden rekommmenderar jag mina tidigare inlägg, späckade med fakta och veteskapliga rön!

Rikspolisstyrelsen tillsamman med Säpo och Svensk Damtidning hade skapat en treenighet där gåtan började att nystas upp.

Man hade lejt den genialiske Hans Holmer.
H.H. hade börjat sin bana under namnet Singoalla och vann ryktbarhet för sin enastående förmåga att både spå och släppa väder. Det är med andra ord uppenbart varför han ombads att leda gruppen som internt kalllades för "Bernadåttarna" för sin knivskarpa kompetens skull.

Hans H. var något av en "Golden Boy"( Gyllene Boj på engelska). Vacker, begåvad ofta klädd i skinnkläder av yppersta kvalitet, företrädesvis sillgrissla.

Hans första möte med Lisbeth blev magiskt.När deras blickar möttes så förstod bägge två omedelbart att inget skulle bli som det varit. Ordlöst klädde de av varandra med blicken och händerna. Deras fusion var en explosion av hormoner och fluidier.
Lisbeth insåg att inför denne man kommer det bli svårt att dölja sanningen. Hans H. å sin sida kände sig omtöcknad av denna Cleopatraliknade östrogenocean.

Forts. följer