torsdag, november 17, 2005

Norge

Fan vad gott att det inskränkta pervo-nationalistiska landet inte får vara med i fotbolls-VM!

Ett land vars mat är lika oätbar som det är dyrt att vistas där. Ett land som har gett kulturellt vaccum ett ansikte. Ett folk som på allvar tror att dom är BÄTTRE. Ett land som numera kan tävla med frankrike när det gäller arrogans och självgodhet. Men fotboll kan dom fan i mig inte spela!!.

med gnälliga hälsningar
Ante Huga

onsdag, november 16, 2005

Vår stolta krona

Att vi svenskar röstade nej till euron beror inte på ekonomiska värderingar. jag är helt säker på att vi valde att stanna utanför för att vi är SVENSKAR. Vår stolta krona, vi är lite bättre än dom där europeerna. Ja menar inte fan ville vi behålla kronan för att den har varit en stark valuta sista 30 åren.
Att snacka om att vara oberoende är både dumt och naivt . Sverige har inte på något enda sätt möjlighet att styra sin ekonomi oberoende av omvärlden-tvärtom det visar sig med all tydlighet i princip dagligen.

Men förmodlingen är nöjet att få växla på forex och se vår Einstein-like kung på pengarna mycket värt.

Exportföretagen jublar. Vi andra får betala,även ni dumjävlar som ville ha kvar vår o-värdiga krona.

Med gnälliga hälsningar

Ante Huga

tisdag, november 15, 2005

Polska tandläkare

Ylva Johansson en av vår regerings många både begåvade och moraliskt högstående medlemmar tycker att det är bra för konkurrensen med den mångfald och den prispress det innebär med att ta in tandläkare som arbetar för löner som är lägre än svenska tandläkare inom landstinget. Mycket glädjande att Ylva anser att konkurrens och mångfald gynnar patienter,tyvärr är det bara inom tandvården som det uppenbarligen är bra. Inom övrig sjukvård är SAP mycket njugga med att vilja utsätta den "heliga kon" offentlig sjukvård för konkurrens.
Jag antar att de regler som Ylva nu tycker skall gälla inom tandläkarbranchen även skall gälla andra yrken. Jag funderar nämligen att ta in vitryska städerskor, hantverkare sjukvårdsbiträden och kassörskor som gladeligen kommer arbeta för ca.60:- /timme(vitt naturligtvis).
Ja Ylva kan nu verkligen få både mångfald och lägre priser på det mesta.

Jag har mailat och ringt till hennes departement för att få svar, men mot all förmodan har ingen svarat, förutom en politiskt sakkunnig som "förstod min synpunkt" men tyvärr,tyvärr inte hade tid att svara just då-Vilken otur.

med gnälliga hälsningar
Ante Huga