onsdag, november 29, 2006

Palme den spännande fortsättningen

Lisbeth denna sensuella och av åtrå ångande kvinna var av naturliga skäl frustrerad och fylld av kättja. Ingvar som alltid var yster och beredd att ställa upp för sin hjälte slets som tidigare nämnts mellan de äkta makarnas omättliga begär och experimentlusta.

Lisbeth kom då med ett diaboliskt förslag , en lösning på alla och allas problem.
Sagt o gjort.
Månader av nogrann planering där alla möjliga scenarier togs i beräkning utformades. Det fanns en faktor, som ställde till mer problem än de andra,Christer. Den världsvane och elegante yngling som tjänstgjort så länge och så förtjänstfullt som Palmes private stylist. Christers vana att experimentera med olika drinkblandningar(ofta bejublade vid de omtalade festerna i det Palmeska residenset) började tyvärr att urarta.
Men nu var det försent att vända åter. Allt gick efter planerna. Palme försvann, Ingvar blev statsminister och Lisbeth blev "Singel" och vald till årets "swinger"

Allt verkade gå som smort men mörka moln började att torna upp sig....
Fortsättning följer

MGH

4 kommentarer:

Smiley sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Smiley sa...

Fortsätt du :)

Antehuga sa...

absolut-nya avslöjanden kommer

Anonym sa...

Hej,

Lite nyfiken blir jag. tror du att Alliansen kommer fixa det här med sina metoder? tyckwer du de är helt berättigade? Eller har du andra idéer om hur arbetslösheten ska lösas? Jag vill gärna veta. Uppriktigt. Skriv gärna på min sida så fler kan ta del. /Niklas