måndag, december 18, 2006

Palme-historien om sex, våld och mera sex fortsätter

Som sagt mörka moln börja synas på både Lisbeths erotiskt doftande himmel och på Ingvars slutmuskel(bildligt talat naturligtvis).

OBS! För er som mot all förmodan ännu ej läst de föregående, sensationella avslöjanden rekommmenderar jag mina tidigare inlägg, späckade med fakta och veteskapliga rön!

Rikspolisstyrelsen tillsamman med Säpo och Svensk Damtidning hade skapat en treenighet där gåtan började att nystas upp.

Man hade lejt den genialiske Hans Holmer.
H.H. hade börjat sin bana under namnet Singoalla och vann ryktbarhet för sin enastående förmåga att både spå och släppa väder. Det är med andra ord uppenbart varför han ombads att leda gruppen som internt kalllades för "Bernadåttarna" för sin knivskarpa kompetens skull.

Hans H. var något av en "Golden Boy"( Gyllene Boj på engelska). Vacker, begåvad ofta klädd i skinnkläder av yppersta kvalitet, företrädesvis sillgrissla.

Hans första möte med Lisbeth blev magiskt.När deras blickar möttes så förstod bägge två omedelbart att inget skulle bli som det varit. Ordlöst klädde de av varandra med blicken och händerna. Deras fusion var en explosion av hormoner och fluidier.
Lisbeth insåg att inför denne man kommer det bli svårt att dölja sanningen. Hans H. å sin sida kände sig omtöcknad av denna Cleopatraliknade östrogenocean.

Forts. följer

15 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha nu har jag läst din blogg. Vem fan klonade Veiron i Ottan och satte honom på blogger? Finns det NÅT som är bra i världen? Förutom fotboll. Tro det eller ej men i en del saker tänker vi faktiskt lika. Anledningen till att jag läst din blogg är att jag vill kolla in min motståndare innan jag slåss mot honom. Du kan kolla min blogg. Förstår om du tycker det är löjligt men jag tycker fan det skulle vara råintressant - framför allt med kommentarer från andra. So please!

/Niklas

Smiley sa...

För att kolla din, Niklas, blog måste man ha adressen :D

Smiley sa...

"Mörka moln ... på Ingvars slutmuskel"? Klamidia?!

Antehuga sa...

Niklas: motståndare? Du är verkligen ingen motståndare till mig.Vad är det vi "tävlar" om?
Veiron är inte klonad.Jag är hans okände tråkige bror

Smiley sa...

Släng bara inte saker på varandra =) Annars är det färligt att vistas här =)

Antehuga sa...

Smiley: ingen fara jag är både gammal o bräcklig

Smiley sa...

Hehe, jag är inte så gammal och inte speciellt bräcklig, men när män slänger tunga föremål på varandra, föredrar att gå från ditt så snart som möjligt.

Smiley sa...

God Jul Antehuga!

Smiley sa...

Gott Nytt År!
Vi ses i januari.

Smiley sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Smiley sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Smiley sa...

Hoppas du överlevde helgerna =)

Smiley sa...

Hej,

Det är väl på tiden att skriva nåt här igen. Har du ingen lust alls?

Anonym sa...

du är ju helt jävla körd i huvet

Antehuga sa...

tack bäste anonyme för din konstruktiva och givande kritik.Att en gigant som du tar dig tid att läsa min blogg är mycket glädjande