onsdag, november 22, 2006

Usama och Palme

Mitt förra inlägg som 1000- tals och åter 1000 -tals människor har engagerat sig i föranleder mig att vidarutveckla de vetenskapliga rönen som har framkommit i "Palme-historien".
Allt började under Palmes år i USA. Palme som redan då var en dandy med ett bedårande yttre och spirituell som få väckte naturligtvis både beundran och nyfikenhet. En av de som blev mest fascinerade av honom var en ung Saudisk yngling,ja ni vet vem, Usama Bin Ladin.
Under en kort men intensiv tid var deras umgänge både flitigt och löddrande.

Men Palme åkte hem till det som ödet hade utvalt honom till.

Åren gick. Ingvar Carlsson hade likt många andra i Palmes närhet lagt märke den karisma och virilitet som Palme utstrålade. Ingvar blev nästan besatt av Palme. Lisbeth, Palmes flärdfulla och undersköna hustru började samtidigt bli lite trött på sin mans alla eskapader och förehavanden. Den unge,bildsköne och enligt rykten så välutrustade Ingvar väckte hennes intresse.

Dramat var nu igång.

Ingvar slets mellan sin lojalitet och beundran för Palme och den djuriskt magnetiska dragningskraften som Lisbeth besatt. Samtidigt långt bort hade lille Usama bestämt sig att ta upp kontakten med den man som aldrig lämnade hans tankar,Palme.

Ingvar som fortfarande var vankelmodig stämde träff med Palme uppe i Kaknästornet. Det blev som det senare visade sig ett ödesdigert bastu-hett möte.
Usama som blygt hade följt Palme i spåren osäker på om han skulle våga ge sig till känna blev vittne till de olika formerna av penetration som utspelades där uppe högt ovan jord. Denna händelse fick Usamas att känna en stark, nästan manisk vämjelse och avsky för höga byggnader. Vad det ledde till, Ja det väl alla.

Åter till Palme .Han insåg att situationen höll på att glida honom ur händerna.
Han förstod att det ej fanns en enkel lösning utan han började att planera de händelser som sedan följde och ledde till hans försvinnande. Om Lisbeth och Ingvar var invigda eller bara blev brickor i spelet, det skall jag utreda en annan gång.

MGH

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är du helt dum i huvet?!!! Palme begick ju självmord det vet ju alla

Antehuga sa...

Nä du anonyme. Kennedy begick självmord inte Palme