torsdag, januari 12, 2006

"Mina pungkulor är avtändande"

I aftonbladet kunde man igår läsa hur en man i en frågespalt dels bekymrade sig om sina avtändande pungkulor och så undrade han om man kunde göra något åt problemet?!

dels blir jag lite nyfiken på hur pungkulor kan vara avtändande, jag menar kan han se dom,har han operativt tagit ut sina kulor och studerat dom i mikroskop och sen funnit dom oattraktiva.

Finns det plastikkirurgi för pungkulor-snacka om extrem makeover.

men allvarligt talat det som är både märkligt och för en medelåders gubbe som mig helt sjukt är den totala exponeringen av sitt privatliv folk är villiga till.

Nu har en ny såpa där folk öppet fläker ut sitt sexliv i TV startat.

Vakna för fan. Vad ni gör i sängen, är helt upp till er men håll det för er själva.

Lika ointressant som det är att se andras förlossningar på video är det att få ta del av svenssons problem med böjda snoppar, fula blygdläppar eller avtändande pungkulor.

Att mediakåtheten har nåt astronomiskt osmakliga propotioner är uppenbart men några gränser vore ju bra i alla fall,eller?

jag bara var tvungen att göra ett tillägg. I dagens expressen står det om någon Jonah Falcon som beskriver sina bekymmer med att ha en 34 cm lång snopp, dessutom listas olika kändisars snopp-mått. Är snopp-måttet numera en lika omistlig och självklar allmän information som ögonfärg? Kommer framtidens pass även innehålla denna vitala info.
Jaja expressen bara ytterliggare bekräftar det jag skrev tidigare-tragiskt

MGH
Ante Huga

1 kommentar:

Malin sa...

Det är samma syndrom som gör att Lill-Babs, Linda Rosing, Runar eller Agneta Sjödin kan fylla löpsedlar dagar då det hänt avgörande saker i världen som knappt får en notis.

Nivån är inte högre än så får vi väl (än en gång) konstatera.

Dumskallarnas sammansvärjning är inte längre endast titeln på vår gemensamma favoritbok. Det är en totalbeskrivning av läget i detta land.