måndag, november 28, 2005

Sjöbo-Olle

ja så har då Sve-Olle Olsson dött. Ja hans anhöriga och hans ev. husdjurs sorg är förstålig.
Personligen så kanske jag inte jublar men ett litet leende finns det allt på läpparna när en halv-smyg nasse som Olle dör. Om nu även Sven Wollter trillar av pinnen idag så blir det en dag att minnas med välbehag. Nää jag känner vare sig Olle eller Sven och dom kanske är jättemysiga och gulliga mot sina tama guldhamstrar och sina barn men dom sympatiserar med åsikter och politiska ytterliggheter som har orsakat miljoner och åter miljoner människor ofattbart lidande så Olle, Sven och andra likasinnade -sakna er kommer jag aldrig-tvärtom.

Med Gnälliga Hälsningar

Ante Huga

2 kommentarer:

Per Dahlberg sa...

Om man känner sig sugen på panerad ost i Göteborg så kan man alltid gå till "den östeuropeiska restaurangen Wojarski" på Skanstorget.
När man druckit pilsner och svalt stekt potatis med surkål i feta mängder så kan det vara läge för ett toaletbesök.

Om man då är dam blir upplevelsen som vanligt, men är man herre så kliver man in på en toalett som har Lech Walesa målad över ena väggen och Josef Stalin över den andra.

Det känns som en pragmatisk men något förvirrande lösning. Kommunister kan pissa på på polacken åt vänster och demokrater kan spotta på massmördaren till höger.

Antehuga sa...

Stalin var oerhört framgångsrik i sin utrotning av det mesta även polacker.
Öst-europeisk mat är mycket bra om man vill ha ett imponerande kolesterolvärde. jag vill varmt rekommendera anka. stekt anka med alla tillbehör får panerad ost att framstå som nutrilett.

Stalin hade i alla fall snyggare mustach än Schymann