tisdag, april 08, 2008

Samlagsbilder på Kungen, Silvia och en icke blåblodig , men kraftigt behårad man.

Bilder och/eller filmer med kungaparet involverade i sexuella aktiviteter är utan tvekan mycket svåra att få tag på. Värdet på dessa bilder är mycket högt och kan överstiga 175.000:- , bland rojalistiska onanister.
Varför dessa bilder är så svåra att komma över finns det naturligtvis många spekulationer om; Har Elisabeth Tarrrrrrras-W. beslagtagit dom för sin egen lustas skull?
Har SÄPO dom i förvar då de anser att Rikets säkerhet skulle kunna äventyras om ex. militanta värmlänningar skulle få tag på dom?

Ja spekulationerna är som sagt många.

Dock är det ställt utom allt tvivel att kungaparet har varit (och är förmodligen fortfarande) delaktiga i s.k. samlag. Eventuellt även med varandra!!

Vår Monark har upprepade gånger enligt trovärdiga men obekräftade källor sagt”Inte lätt att veta hur många man sätter på ,jag var i alla fall inte ensam” Må ingen skugga falla över Konungen som har dyskalkyli, dyslexi, och troligen även dysenteri.

Att vår kära Drottning tycker om att umgås i stora grupper (gärna iklädda höga bruna stövlar) är ju känt sedan länge.

Härmed avslutas denna ”mini-serie” gällande våra Kungligheters sexualliv,i alla fall för denna gång.

Jag vill dels tacka personalen på Kungliga biblioteket för källmaterialmen också all personal på Karolinska Institutets avdelning för Kungliga veneriska sjukdomar.
Naturligtvis är jag också tacksam för de 1000-tals tack och beundrarbrev som jag har fått gällande detta viktiga men ack så förbisedda ämne.

MGH

1 kommentar:

persa sa...

om det inte va tessan så var det prinssessan.