torsdag, september 13, 2007

Unga horor och gamla torskar.

Läste i den så allmänbildande publikationen Svensk Damtidning att Aje Philipsson som nyss fyllt 65 skall få sitt 8:e barn. Detta med sin 28 åriga och mycket vackra fru.(nej han har naturligtvis inte 8 barn med henne,de flesta av hans barn har han med en as-gammal hagga som är i hans egen ålder)

Jag skall inte ens kommentera det patetiska och tragiska i att en 65-åring skall ha barn,ungen får ingen pappa,han får en farfar-fy fan!.

Visst är det otroligt märkligt att gamla gubbar som gifter sig med unga, vackra kvinnor av en slump ofta råkar vara rika?!

Självfallet så är A.Philipssons fru ett undantag. Hade Aje varit förtidspensionerad snickare så hade hon ÄLSKAT honom lika mycket-givet. Vem kan tvivla.

Men om vi nu leker med den otrooooliga tanken att en del av de unga vackra kvinnorna som gifter sig med de gamla men rika gubbarna gör det just för att de är rika, ja då är dom väl horor och gubbarna är väl då torskar.

Problemet är ju att i sverige så är det olagligt att köpa sexuella tjänster. Bör man häkta Aje P. och hans gelikar? En utredning skulle ju i alla fall inte skada.

MGH

11 kommentarer:

Bunny J sa...

Ja sånt där kan man ju fundera på mer än en gång. Bra tänkt! (:

Ante huga sa...

Tack.Dock har jag fått höra att Aje P. säger att han inte alls betalar för sex med sin unga unga han köper bara fina presenter varje gång.

Per Dahlberg sa...

Hur vet du att det inte var hon som köpte honom?
Sexutnyttnaje medelåldersmän är ett förtiget dilemma.
Dilemma och dilemma förresten.

Ante Huga sa...

dels för att det är han som är rik och hon jobbade som sevettvikare på 7-11. dels så KAN man inte sexutnyttja medelålder män.

Anonym sa...

Du är en liten äcklig okunnig avundsjuk fjolla som aldrig kommer att få en tjej och därför hackar du på sådana som får det

Servettvikare på 7.11 du e allt rolig du som kan så mycket om henne...

Allt jag har att säga att problemet med sådana som du är att 1. ni överlever att bli tagna bakifrån 2. Inavel e väl en familjegrej hos er.

Det bevisar bara hur ni otacksamma lata pundare inte har något bättre för er än att trakassera människor ni inte vet ett skit om eller känner

Fy på dig jäkla HORunge

Antehuga sa...

Tack käre/a anonym.
Ditt svar var mycket fyndigt ,begåvad och uppvisar alla de tecken som ett intellektuell gigant böt besitta.Inavel är nog en familjegrej för alla, tror du inte det?.
mycket få dör av att bli tagna bakifrån.

Anonym sa...

adda mig på msn vasaru_2005@hotmail.com

så tar vi detta på en vuxen nivå även fast jag tvivlar på att du har någon Iq med tanke på dina inlägg haha

Antehuga sa...

nä bästa/e anonym tänker inte "adda" dig . Att "ta" det på en vuxen-nivå verkar väldigt spännande dock.

Dina svar antyder att du är en mycket vuxen, klok och sansad person. Tack för att du tar dig tid att förmedla dina upplysta visdomsord på min blogg

Anonym sa...

Du är en tragisk fjant.
Du är talanglös som skribent och det märks att du är avundsjuk på de som tjänar mer än du.

Tragisk clown.

Antehuga sa...

Bäste "Tragisk Clown"

jag är mycket avunsjuk på dom som tjänar mer än mig,jag skulle gärna tjäna mer,Mycket bra observerat.
Tragisk fjant som du kallar mig, tycker jag låter bra;roligt,fyndigt och spännande-Tack!.
talanglös som skribent.Du generar mig med ditt beröm. jag har aldrig tidigare blivit kallad för skribent. Tack återigen!!
MVH
Tragisk Fjant.

Olle sa...

Det är skönt att vara gubbe, det är många småtjejer som gillar oss gamla gubbar. Om vi är rika eller ej är inte alltid viktift.

Och vi bara skrattar åt löjliga ungtuppar som är avundsjuka.

Hohohohohohohoho (riktigt gruffigt gubbgarv).