onsdag, mars 21, 2007

Länge leve Göran!!!

Göran Persson och det parti han företrädde tillhör definitivt inte mina favoriter. SAP är ett stock-konservativt "arbetar"-parti med makthybris.
Men Göran, käre tjocke Göran, hur uppfriskande att se och höra en politiker som vågar säga lite vad han tycker(ja i och för sig efter det du har avgått,men ändå) Du vågar visa dig arrogant, överlägsen, nedlåtande och osympatisk-Respekt!.
Ja, jag är allvarlig.I detta mellanmjölkens och Sifo-undersökningarnas hemvist så blir fler och fler ledare och företrädare alltmer försiktiga och "lagom".
Tack vare att svenska folket är bildningsmässigt på gyttjenivå. Tack vare att massorna koncentrerar sig på doku-såpor och skaffar sig information om "världen" via kvällspress, så har YTAN blivit det viktiga. Våra politiker är inte dummare än att dom vet att anpassa sig. Dom ger packet vad packet vill ha,cyniskt? Javisst.

Men Göran denne fule buffel ,han vågar faktiskt vara lite motvalls. Det är glädjande.

Tyvärr tror jag knappast att det smittar av sig. Har vi tur så kanske C.Bild,när han trätt tillbaka, kan sprida några ärliga ,osminkade omdömmen omkring sig. Vi får se.

Tills dess är det bara att njuta av Herrgårds-Göran!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du gillar bara tjockisar. Säg som det är. Du kom äntligen på att Göran kramas skönare än Fredrik.

Antehuga sa...

Det är inte ENDA anledningen men visst spelar det en stooor roll