måndag, februari 05, 2007

Inför Dödsstraff!!

jag har alltid varit en ivrig förespråkare mot dödsstraffet; Det är inhumant.
Rättssäkerheten äventyras. En oskyldig som döms är en för mycket. Alla dessa argument och även alla andra som kan finnas har nu på en enda helg sopats bort. All min känsla för humanism är totalt försvunnen.
Jag erkänner att det är skamligt och det värsta av allt ,det är mitt eget fel.
Jag var med familjen i svenska fjällen i helgen och åkte skidor. På kvällen är man,i alla fall jag, trött men nöjd. Familjen skulle gemensamt slappa framför TV,n i stugan.
Let´s Dance jag säger bara Let´s Dance. Att se dessa patetiska c-kändisar stappla runt likt hallucinerande flodhästar är kränkande för varje anständig människa. Harald Tröttiger, Patrik Äckelvall med flera fungerar som ett lavemang för allt vad god smak står för.
Att vilja göra köttfärs( av usel kvalitet såklart) av dessa kväljande uppstötningar i mänsklig gestalt är en självklar reaktion.

Tyvärr lärde jag mig inget av ovanstående. dagen efter var det dags igen-Melodifestivalen.
Ja jag var förberedd på fru Titanic. Ja jag var förberedd på dassiga låtar,usla skämt och TV-underhållning på gyttje-nivå men jag var inte beredd på Tommy Nilsson

Tommy Nilsson och den så kallade låten som får de flesta livshotande sjukdomar att framstå som bagateller. Hade Påven sett programmet så skulle han kräva abort av herr Nilsson i det 47:e levnadsåret.

Avrättning är för milt, ett totalt uplånande av hela hans existens är ett krav.
Till och med Amnesty har enligt säker källa funderat på att ompröva sin åsikt gällande dödstraff-Allt pga. herr Nilsson.

Snälla Herr Nilsson, Harald med flera, för mänsklighetens skull-Sluta visa er i TV, Sluta synas i offentliga sammanhang. Kort o gott-sluta,helst med allt.

MGH

7 kommentarer:

Smiley sa...

Sluta titta på skiten. Läs en bok istället. Eller gå på afterski nånstans.

Antehuga sa...

Jojo du har rätt men ändå...

Smiley sa...

Visst har jag rätt!

=D

Per Dahlberg sa...

I Kommunistiska partiets Sverige, blir det lag på att se folkets melodifestival och den albanska versionen av Lets Dance.

Dödstraff drabbar den som uteblir från tv-soffan (som då kommer att vara gjord i proletärt ohyvlad furu).

Så njut medan du får borgarbracka.

Antehuga sa...

den albanska versionen av let´s dance är mycket bättre än den svenska .Av ekonomiska skäl har man bortrationaliserat både musik, deltagare och tv-sändningar. Programmet sänds enbart i radio med teckenspråk

Per Dahlberg sa...

Hur vet man då vad och hur de dansar? Steppar dom allesammans?

Antehuga sa...

Och varför skulle nån vilja veta???!