onsdag, april 26, 2006

Big Brother bättre än riksdagsval!

Att Göran nu skall visa sig folklig i TV genom att bli "personlig" och snacka om fylla är inte det minsta konstigt. Han, liksom för all del, även de andra partiledarna försöker nu inför valet samla så många röster som möjligt.
Sakfrågor och ev. debatt om ideologier är naturligtvis för svårt och tråkigt. Våra politiker har lärt sig att man inte nog kan underskatta väljarna. Väljarna är puckon som dels skall lockas med en jävla massa löften och så kryddar man det med lite lättsam underhållning. Tyvärr har våra politiker rätt-det funkar!

Varför inte löpa linan ut. Gör om riksdagsvalet till Doku-såpa. ideén är inte så fel egentligen.
För är det inte ändå dom kvaliteérna väljarna letar efter? lättsam underhållning,lite fylla ,gärna lite sex,skitsnack och annat så att man slipper anstränga sin lilla hjärna i onödan.

Inte fan är det sakfrågor ,torra fakta,ideologiska värderingar och politiska visioner i alla fall.

Väljarna är dumskallar(oavsett partival) och våra politiker anpassar sig till situationen, mer än gärna-FY FAN

MGH

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan lova att jag inte kommer rösta på sossarna, det har jag aldrig gjort hittills och kommer aldrig göra. Jag bryr mig om politik och det tror jag många andra också gör. Mer än dokusåpor! :)

Antehuga sa...

Jo det är klart att du har rätt,det finns många som är insatta,bryr sig och tänker.

det som skrämmer mig är att det trots allt finns FÖR många som inte gör det

Anonym sa...

Ja, det är skrämmande. Sveriges framtid super bort hjärncellerna, äter sig till grotesk övervikt och slösar bort hela livet framför datorspel och tv:n...