torsdag, november 24, 2005

Frivilliga Bimbos?

Varför är jag ,en medelålders borgerlig gubbe mer feminist än tonårsflickor i allmänhet är?
Det är fan i mig inte klokt.

Visst dom snackar en massa skit och blir väldigt upprörda om nån skulle säga att han var emot feminism. Men i verklighen uppför dom sig som doku-såpa bimbos.
Allt från att raka bort allt hår i stort sett överallt förutom på huvudet, sminka sig som dårar ,klä sig sexigt( inbilla mig inte att stringtrosor används för att dom är så fantastiskt bekväma-en tandtråd i röven kan ju knappast vara det) och så vidare.

Skönhetsoperationer, tandblekningar och annan meningslös skit ej att förglömma.

Jag vet att även killar håller på så där-tyvärr finns det en skillnad, tjejer måste vara mer medvetna än killar. Det är ju dom som främst drabbas av Bimbo-kulturen.

Jag är definitivt ingen anhängare av puckona i FI och deras Taliban-feminism. Men allvarligt talat tjejer, skärp er!! ( JA jag vet att det inte bara är ni som måste skärpa er-men det ligger ,eller borde ligga er varmast om hjärtat)

Med Gnälliga Hälsningar
Ante Huga

4 kommentarer:

Hurvas Larssons sa...

"En tandtråd i röven" är ettväldigt roligt citat.
Såg faktiskt en sådan webfilm på en mycket sjuk ung man som hade roat sig med att äta tandtråd och sedan väntade på hur resultatet såg ut efter ett par dagars inuti hans kropp.
Jo, det var lika äckligt som det låter.

Men om vi nu skall tala om unga kvinnors strategi med sina utseenden (om det nu finns en strategi) så är det väl så att det faktiskt verkar funka.
De får mer uppmärksamhet och känner sig helt enkelt snyggare.
Eller?

Och om man har en metod och den visar sig funka, så är man ju inte så himla korkad. Snarare smart, blondin eller ej. Bimbo eller ej.

Låt tjejerna få ha tandtråd i röven, så länge de tycker att det funkar.

Antehuga sa...

Jo visst funkar det, men jag tänkte bara,kanske naivt, att dessa unga kvinnor i långa loppet hellre skulle bli uppmärksammade för sitt inre,och då menar jag inte det inre som de nämnda trosorna så nödtorftligt döljer-men jag äv väl som sagt naiv

MGH
Ante huga

Helena sa...

Intressant synpunkt. Jag kan verkligen hålla med om att det är konstigt att så många tjejer går med på den fruktansvärda sexualiseringen och objektifieringen. Men ofta känns det som att vi andra lätt glöms bort. Jag är inte sån. Det finns många som inte är såna. Vi är väl för osynliga bara. Det är ju inte oss folk vänder huvudet efter, eller hur? Men tro fan att vi känner pressen, även om vi vägrar (eller känner att vi saknar förutsättningar för att framgångsrikt skylta med vårt yttre).

Antehuga sa...

yes Helena, du har rätt
MGH