tisdag, augusti 05, 2008

Socialisternas lekstuga

Att en hel massa människor tar på sig likadana ,helst halvslitna, morgonrockar . Att samma människor badar vid samma brygga och köper morgonfrallor i samma affär är märkligt, kanske inte i en kommunistisk diktatur där hjärndöd likrikting är legio, men annars så..

I Torekov detta paradis för den inavlade fiina eliten är detta en självklarhet.
Personligen tycker jag att det finns mycket mer som dessa kollektiva trygghetsnarkomaner kunde göra: Skicka sina barn till samma skolor, bo i samma områden, i 40-års ålder skaffa sig röda byxor, i 50-års ålder byta ut sina fruar mot unga prostituerade, förlåt unga snygga flickor som bara ÄLSKAR gamla gubbar med häng-pung. Nä ,det vore väl för patetiskt t.o.m. för dessa vaccum-skallar.eller?

Nu läser jag till min stora glädje att dom allra mest inavlade och fiiiiiina idioterna , nämligen kunga-döttrarna funderar på att skaffa hus i den DNA-klosett som kallas för Torekov. Äntligen kan dumskallarnas paradis bli fulländat!!

MGH
Ante Huga

3 kommentarer:

Blond sa...

hahaha! Äntligen fulländat.. ibland är verkligheten bakom skygglapparna ganska patetisk!
Ha en bra dag

Ante Huga sa...

Absolut. Detsamma

Per Dahlberg sa...

Sann poesi är ofta nyskapande. Jag roade mig med att söka efter ordet "DNA-klosett" på Google.
Det blev en träff. En.

Så då står du vid vägskälet. Du har gåvan, men vart går du med den? In i den seriösa poesins gråa fattigdom eller ska du rent av lära dig rimma så det bär av mot Svensktoppen? Thorleifs har samlat på sig 38 guldskivor. Bruno K Öijer har ingen.

Hit: http://www.thorleifs.se/
eller dit: http://brunok.se/