tisdag, augusti 21, 2007

att bli rik tack vare idioter

Läste nyss att x antal bloggare tjänar miljonbelopp på annonserna dom har på bloggen. Detta beroende på att så många läser dom. De som tjänar mest skriver om prylar, mode, skvaller och liknande.
Fan vad jag blir avundsjuk. Jag vill också tjäna miljoner för att idioter vill läsa om det jag skriver. Tyvärr lär det inte hända.

Att skriva skvaller om okända människor är knappast något som lockar.
Jag inte har VIP-kort till något ställe överhuvudtaget(räknas ICA-kortet, förresten?).
Jag är ungefär lika hipp som en wettex-trasa och ser ut som den överviktige medelålders gubbjävel jag är sååå...

Mode kan jag ännu mindre om. Jag förfasar mig över mina tonårsbarns vidriga klädsel. (Men visst fan ÄR stringtrosor det fulaste jävla plagg som finns.)Själv är jag lika välklädd och trendig som Bert Karlsson.

Tekniska prylar kan jag inte heller nåt om. Det är alltid min fru som kopplar videon med TV-boxen så att det skall funka.

Att skriva om hårdporr och extrema sex-eskapader skulle kanske funka. Men det vågar jag inte,vore enormt pinsamt och knappast trovärdigt heller..

Nä jag får nog inse att några annonsmiljoner-det blir det ej.

Min tröst är att jag är en mycket finare och mer begåvad människa än både dom som skriver idiot-bloggarna och dom idioterna som läser dom

MGH

4 kommentarer:

Anonym sa...

duär ju själv en idiot!

Ante huga sa...

Ja, men en mycket fin och oerhört begåvad idiot.
tack för din välformulerade kommentar!

Per Dahlberg sa...

"I en annan del av Örgryte." Den tv-serien vill jag se. Ställer du upp?

Ante Huga sa...

Absolut!. jag vill vara mig själv; begåvad, nedlåtande, spyendes galla på den intellektuella gyttja som kallas för folket.