torsdag, juni 14, 2007

Varför firar dumskallarna??

Ja så är det nu dags för sommarlov. En del går ut 9:an eller lämnar gymnasiet.
Det firas rejält, mycket och vräkigt. Nog för att jag är en medelålders gnällgubbe men jag unnar verkligen ungdomarna att ha kul och festa.
Det jag absolut inte kan fatta är att det måste vara så jävla extravagant. Niondeklassare firar som om dom vunnit Nobelpriset.
En hel del som slutar skolan har trots allt inte presterat mycket mer än att sitta av sin skoltid med mycket måttliga resultat och prestationer .

Så vad fan är det dom firar så hysteriskt egentligen.?
För att inte tala om alla föräldrar som är beredda att bränna tusentals kronor på kläder etc .för att deras förslöade barn orkat sitta på röven som benamputerade hamstrar i 9/12 år-imponerande!

Jag tror att doku-såporna har fått dagens ungdomar att tro att lika väl som vilken idiot som helst kan bli "känd", så skall alla idioter fira vad fan som helst som om dom var en kombination av Paris Hilton /Oscarsvinnare.

Och föräldrarna köper det-jävla idioter.

Varför inte gå ett steg längre. När våra tonåringar orkar tömma soporna, tömma diskmaskinen, städa sitt rum eller utföra någon annan liknande bragd -Hyr Globen och bjud in några 1000 nära vänner. Så kan dom ju spruta 8.000:- Champagne på varandra i några timmar. det är väl dom små liven värda?!

MGH

2 kommentarer:

Per Dahlberg sa...

Framförallt borde barnen lära sig marschera.

Anonym sa...

Jawohl!!!