måndag, oktober 30, 2006

Mina fula, dumma, lata och elaka barn

Fy fan för dagens ungdom. Dom är oartiga, lata ser ut som skit lyssnar på skit, pratar som skit och pratar skit . Deras oanvända hjärnor är dessutom sysselsatta med,ja just det-skit.
Mina barn är dagens ungdom. Dom är med andra ord fulla av skit.

Jag vet inte inte om det var bättre förr eller om det blir sämre i framtiden, eller tvärtom. jag vet att det är skit nu.
Det blir ju inte bättre av att dagens vuxna är åldersnojjade, ego-fixerade idioter totalt olämpliga som föräldrar. dagens vuxna är med andra ord fulla av skit.

Internet är om möjligt ännu mer fyllt av skit. Fyllt av alla dessa idioter som bloggar i en patetisk förhoppning att någon vill läsa deras oviktiga skit.

Allt är skit.

MGH

5 kommentarer:

Smiley sa...

Hej på dig!

Från en patetisk idiot till den andra =D

Hoppas det är mindre skitigt idag =)

S-Man sa...

Å skit var det med det!

=)

Anonym sa...

KOMMUNIST JÄVEL! VI PATRIOTER SKA LYNCHA DIG!!!!!DET ÄR DU SOMM E FULL MED SKIT DIN ÄCKLIGA JÄVLA SKATA!!! VIT MAKT NEGER-SLAKT!!

Ante Huga sa...

Bästa anonym. Först hade jag tänkt radera din kommentar. jag låter dock bli. Att någon kallar mig för kommunistjävel är unikt och roande. Din kommentar är för övrigt lika elegant och välformulerad som du förmodligen är begåvad. Om du tillhör "vit makt-gänget" så behöver du både vård och potträning.
lev väl du cerebrala anorektiter

Anonym sa...

du är typ sjuk jö