torsdag, mars 30, 2006

Övernaturligt korkat

Måste man vara en idiot, eller är det bara en fördel för att vara intresserad av alla pucko-program som handlar om olika övernaturliga fenomen.
Alla dessa medium ,spåmän, synska charlataner som numera verkar i TV och som med gravallvarlig min kommer med allsköns hjärndöda kommentarer-TROR folk verkligen på dom?!

För att inte tala om alla dessa programledare som diskuterar olika övernaturligheter som om de vore självklarheter-TROR dom på detta? Antingen är dom bra skådespelare eller så är dom som tidigare sagt-Puckon.
Möjligt att kvacksalveri,övernaturlighet etc. är den nya religionen.Kristendomen är kanske inte tillräckligt TV-mässig.Ulf Ekman får väl värvas och bli ärkebiskop,det skulle väl sätta fart på skiten.
Som sagt tarot-kort tanter, synska nötter,lallande medium-ta jobb på cirkus,fan präster,imamer rabbins kan nog få plats där också
MGH

3 kommentarer:

Per Dahlberg sa...

Jamen käre Antemannen. Allt som är mystiskt är ju bra tv. Det mesta som är korkat också. Tokmuslimer, idiotvänster, kristallhemafruar och personer som analysrera sin bajs i grupp. Till och med Peter Wahlbäck kan vara bra tv. Det behöver inte betyda att folk tror på honom.

Antehuga sa...

nää men folk,och då menar jag de stora mängderna som jag nedlåtande och föraktfullt kallar för "massan"
tror ju på skiten.

Vaddå, analyserar inte du ditt bajs i grupp??

Per Dahlberg sa...

Nej men jag har gjort skit-tv. Analyserat sitt eget bajs i TV har dock Peter Wahlbäck gjort. Bokstavligt talat.